Utmaning; Nånting Sytt

Just nu går det lite trögt med pysslandet för min del och jag vet inte riktigt vad det beror på… Kanske är jag lite trött efter julpysslandet som inte var så överdrivet mycket men det blev kanske lite för mycket bara jul helt enkelt. Eller så beror det på att många av mina projekt just nu innefattar en stor eller liten del sömnad. Jag kan inte säga att jag ogillar att sy, tycker egentligen att det är ett kul sätt att skapa på men jag kommer mig aldrig för. Så därför tänkte jag utmana mig själv här på min egen blogg och tycker att det vore vansinnigt kul med lite sällskap på vägen… Så vad säger du, ska vi sy nåt?

Nånting Sytt 1

Vi river helt enkelt igång det nya året med en liten utmaning med några enkla ”regler”…

* Temat för den här utmaningen är Nånting Sytt så valmöjligheterna är många; sy gardiner, kuddfodral, kläder, leksaker, necessärer, återbruka, sy nytt, sy på maskin eller för hand, sy rakt eller sicksacka, du gör precis som du vill. Man får göra något nytt och eget eller inspireras och härmas…
* …men det du deltar med ska vara något du gjort för den här utmaningen, alltså inget som du tex haft med på din blogg tidigare.
* Har du en blogg, Facebook-sida eller liknande där du visar upp dina alster så använder du bilden för utmaningen och lägger upp tillsammans med länk till densamma.
* Varje deltagare får bidra med max tre alster och sista datum för utmaningen är söndag 23 februari 2014.
* När du sytt klart är det dags att visa upp dina alster. Du gör ett inlägg på din blogg med bilder och en beskrivning på hur du gått tillväga samt länkar hit. Sen kommenterar du det här inlägget och länkar till din blogg. Har du ingen blogg skickar du ett mail med samma innehåll till kolossaltpyssligt@yahoo.se

Nånting Sytt 2

När utmaningen är slut blir det vernissage här på bloggen…

Gott Sytt 2014!!

24 tankar om “Utmaning; Nånting Sytt

  1. Pingback: Pysselbloggen » Blog Archive » Nr 10 – Japansk knutpåse

  2. Pingback: Pysselbloggen » Blog Archive » Ett “B”–alster nummer 11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s