Pysselutmaning – Vernissage

Då äntligen har det blivit dags att redovisa bidragen från pysselutmaningen som drog igång här i slutet på juni. En dryg månad har vi alltså haft på oss att klura på vad man kan hitta på med det valda temat Sommar & Återbruk. Måste säga att det är kul att ni som är med hittat hit och tagit er tid för utmaningen mitt i sommaren. För er som missade den här gången lovar jag att det kommer fler chanser framöver…

Pysselutmaning

Jätteroligt är det också att temat tolkats på så många olika sätt men ändå innehåller några delar Sommar och några delar Återbruk.

Vernissage 1

Anita som bloggar på Handkraft & Återbruk har bidragit med det här söta flugskyddet för sommarens kakor och andra läckerheter. Fler bilder och beskrivning på hur du gör ett alldeles eget hittar du här.

Vernissage 2

En annan som koncentrerat sig på utomhusmåltider är Lopplisa som så händigt tillverkat dessa fina duktyngder. Vill du göra dina egna kikar du här för beskrivningen.

Vernissage 3

Av kork och trä har Susanne enkelt gjort en härligt somrig tavla. Vill du veta hur hon gjort ska du kolla här.

Vernissage 4

Åsa.Li har satsat på förvaring, en gullig låda av sidorna i en bilderbok. Är du nyfiken på hur den tillverkats kikar du här.

Vernissage 5

På bloggen Alviti visar Carolina hur hon sytt ett par söta shorts med spets till barnens kusin av ett par håliga jeans. Vill du se mer klickar du här.

Vernissage 6

Av en stubbe, glasspinnar och en och annan tandpetare har Zara med bloggen Min kreativa sida skapat ett lekfullt hus för småknytt. Vill du se mer av hennes pyssel gör du det här.

Dörrstopp 1

Och så sist ut kommer mitt bidrag… Ett dörrstopp av ett par avklippta jeans. Då kan dörren stå öppen hela sommaren och gränsen mellan inne och ute suddas ut, precis som det ska vara den här årstiden. Vill du se fler bilder och veta hur jag gått tillväga ska du titta här.

Ja, det var det… Stort tack till alla er som varit med!
Hoppas denna utmaning lyckats inspirera till lite mer pyssel i sommar både för er som vart med och för er som kikar på bidragen. Fortsätt njuta av den sommar som är kvar!!

//Petra

2 thoughts on “Pysselutmaning – Vernissage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s