Duktyngder

Härom helgen var det riktigt fint väder och dags att börja använda altanen på allvar. Och då ska ju även diverse måltider ätas därute. Det vita bordet bländade som vanligt men i år hade det ju faktiskt blivit av att köpa en duk. Men för att den ska ligga kvar om det blåser behövs det ju duktyngder, något som vi inte hade…

Duktyngder

Jag började fundera på vad som fanns hemma och kom att tänka på gardinklämmorna som köpts på IKEA för x antal månader sen och var tänkta att sitta i vårt sovrum. Så fram med dom, lite färgad ståltråd och stenar som vi plockat på stranden förra sommaren.

Duktyngder 2

Ståltråden virades några varv runt stenen och sen gjorde jag en ögla att fästa gardinklämman i. Snurra gärna öglan så att den kniper till om klämman och inte åker av. Lätt som en plätt och fyller sin funktion samtidigt som det är fint.

Duktyngd 4

Funderar på att prova att vira ett tåligt snöre om för en rustik känsla eller att fästa pärlor på ståltråden för att romantisera eller tuffa till det lite, beror ju helt på vilka pärlor man väljer.

Duktyngder 3

Och duken…? Ja, den ligger där den ligger!

Duktyngd 5

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s