Dörrkrans Makeover

IMG_9991

Å julen varar ända fram till påska… Påska varade dock inte så länge så nu har det blivit hög tid att förvandla dörrkransen till nåt mindre påskigt.

IMG_9635

Jag hade köpt pärlplattor med bokstäver och pärlor eftersom dottern börjat tycka alfabetet är intressant. Då kom jag på att jag skulle skriva Välkommen med pärlplattebokstäver på kransen.

IMG_9634

Sagt och gjort, jag pärlade mina bokstäver och strök dom precis som vanligt med bakplåtspapper och strykjärn. Det var aningens svårt att få bokstäverna att sitta ihop eftersom det bara är en rad pärlor och man inte vill smälta dom för mycket så dom försvinner. Men till sist hade jag fått ihop alla nio. Till bokstaven Ä använde jag samma typ av pärlor modell större till prickar, dessa limmade jag fast med limpistol.

IMG_9673

Då skulle bokstäverna sättas fast också, jag började med att sy fast dom första med fiskelina men det var allt för pilligt så jag plockade fram limpistolen igen. Jag var inte säker på att det skulle fungera men det gick galant.

IMG_9687

Fjädrarna fick sitta kvar i några dagar men har nu bytts mot en fjäril som dottern på 3,5 år gjort. Jag vågar inte lova hur väderbeständigt detta är men det lär ju märkas.

IMG_9963

Välkommen våren!

IMG_9988

Annonser

9 thoughts on “Dörrkrans Makeover

  1. Det går framåt för Dig Syssa.Det är så fint Du gjort tur att Du har Din dotter som kan hjälpa Dig.Mycket fint .

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s